Werkwijze

Hoe gaan wij te werk

De desinfectiebehandeling bestaat uit het gebruik van een vernevelaar die is ontworpen om het desinfectiemiddel te vernevelen in fijne microdeeltjes. Deze deeltjes blijven in de lucht zweven tot ze langzaam op alle oppervlakken bezinken. Dit zorgt ervoor dat de oppervlakken gedurende een korte periode na de behandeling vochtig worden. Deze periode is wanneer het desinfectiemiddel in werking treedt en het oppervlak moet drogen.

Stap 1

Vooraf worden de ruimtes geobserveerd en geïnspecteerd.

De ruimte wordt gemeten m.b.v. een mogelijk aanwezige plattegrond en anders handmatig.
Let op! Wij vragen zoveel mogelijk informatie over de ruimte en materialen tijdens de offerte, zodat wij zo snel mogelijk effectief aan de slag kunnen gaan.

Stap 2
Stap 3

De duur van de behandeling hangt af van de grootte van de ruimte.

De specialisten van Benelux Cleaning Services maken een maatwerk plan.

Stap 4
Stap 5

Voor- tijdens en achteraf van de behandeling worden de ruimtes afgezet. Buiten de desinfectie-specialisten mag de ruimte door niemand betreden worden.

De desinfectie-specialisten zorgen voor een
veilige werkomgeving en de benodigde plekken
worden afgetapt, zodat de ontsmetting
binnen de ruimte blijft.

Stap 6
Stap 7

Beveiligingssystemen, brandmelders, alarmen etc. moeten op de hoogte gesteld worden van de uitgevoerde werkzaamheden.

Aircosystemen en andere elektronische apparaten worden gecontroleerd (tijdens de behandeling moeten deze uitgeschakeld zijn).

Stap 8
Stap 9

Voordat er weer toegang wordt gegeven, meten de specialisten m.b.v. een speciale PPM-waardemeter de juiste waarde. De ruimte wordt vrijgegeven bij de juiste PPM-waarde meting.

Na afloop van onze behandeling en werkwijze garanderen wij dat uw omgeving 100% virusvrij is.

Stap 10

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benelux Cleaning Services gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Lees meer

Chat openen