Over ons

Hallo, wij zijn BCS

Meer dan ooit staan we stil bij virussen, bacteriën en hoe we daar het beste mee kunnen om gaan. Nu er stap voor stap meer gebouwen, bedrijven en winkels worden open gesteld, is het slim om ruimtes goed te desinfecteren.

Onze specialiteit is het desinfecteren van virussen en bacteriën. Dit doen we door gebruik te maken van speciale desinfectiemiddelen. Deze middelen zijn geheel gecertificeerd en schadevrij. De middelen worden in combinatie met onze speciale machines gebruikt.

Wat is COVID-19?

COVID-19, voluit coronavirus disease 2019, is een besmettelijke ziekte die wordt veroorzaakt door het virus SARS-CoV-2, een van de coronavirussen. De voorheen onbekende ziekte werd eind 2019 voor het eerst opgemerkt in Wuhan, hoofdstad van de Chinese provincie Hubei, en verspreidde zich vervolgens in drie maanden naar andere delen van de wereld. Vanaf 11 maart 2020 was er volgens de normen van de WHO officieel sprake van een pandemie, de coronapandemie.

Bent u op zoek naar een slimme, duurzame en betaalbare oplossing om een ruimte te desinfecteren? Benelux Cleaning Services is gespecialiseerd in het desinfecteren van kantoren, sportscholen, horeca en openbare ruimtes met behulp van de nieuwste generatie droge nevel- en ontsmettingsmachines.

Onze specialisten staan voor u klaar.

Benelux Cleaning Services gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Lees meer

Chat openen