Desinfecteren

Wat is desinfecteren?

Desinfectie is het onschadelijk maken van micro-organismen zoals bacteriën, schimmels en virussen op (levenloze) oppervlakken. Dit wordt gedaan door materialen en omgevingen te ontsmetten en te reinigen (desinfecteren).

Het is belangrijk dat we onze instrumenten reinigen en desinfecteren. Ook is het van belang dat onze omgeving gedesinfecteerd (vrij van ziekteverwekkende micro-organismen) zijn. Alleen op deze manier kunnen wij samen voorkomen dat het virus niet wordt verspreid en overgedragen.

Reinigen en Desinfecteren
van ruimten

Bent u op zoek naar een slimme, duurzame en betaalbare oplossing om een ruimte te desinfecteren? Benelux Cleaning Services is gespecialiseerd in het desinfecteren van kantoren, horeca en openbare ruimtes met behulp van de nieuwste generatie droge nevel- en ontsmettingsmachines. In welke branche u zich ook bevind, BCS staat voor u klaar!

Een oplossing voor elke branchE

Kantoren & Bedrijfspanden

Horeca

Vervoersbedrijven

Contact beroepen

Scholen & Kinderdagverblijven

Sportscholen

Gebedshuizen

Kosten Besparend

Maak in één keer uw ruimte bacterie vrij en bespaar onnodige schoonmaakkosten. Met onze efficiënte ontsmettings methode snijdt u flink in de kosten én is uw ruimte echt gedesinfecteerd!

Moderne Technologie

Onze geavanceerde droge nevel-installaties desinfecteert 100%. Wij kunnen elke ruimte desinfecteren zonder dat de ruimte leeggehaald hoeft te worden.

Corona-Proof

Voldoe aan de hoogste standaarden op het gebied van hygiëne en maak uw bedrijf corona-proof. Door middel van onze Dry Mist desinfectie worden virussen geheel geëlimineerd.

Onze specialisten staan voor u klaar.

Benelux Cleaning Services gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Lees meer

Chat openen