Timeline Stories

Stap 10

Na afloop van onze behandeling en werkwijze garanderen wij dat uw omgeving 100% virusvrij is.

Stap 9

Voordat er weer toegang wordt gegeven, meten de specialisten m.b.v. een speciale PPM-waardemeter de juiste waarde. De ruimte wordt vrijgegeven bij de juiste PPM-waarde meting.

Stap 8

Aircosystemen en andere elektronische apparaten worden gecontroleerd (tijdens de behandeling moeten deze uitgeschakeld zijn).

Stap 7

Beveiligingssystemen, brandmelders, alarmen etc. moeten op de hoogte gesteld worden van de uitgevoerde werkzaamheden.

Stap 6

De desinfectie specialisten zorgen voor een veilige werkomgeving en de benodigde plekken worden afgetapt, zodat de ontsmetting binnen de ruimte blijft.

Stap 5

Voor- tijdens en achteraf van de behandeling worden de ruimtes afgezet. Buiten de desinfectie specialisten mag de ruimte door niemand betreden worden.

Stap 4

De specialisten van Benelux Cleanign Services maken een maatwerk plan.

Stap 3

De duur van de behandeling hangt af van de grootte van de ruimte.

Stap 2

De ruimte wordt gemeten m.b.v. een mogelijk aanwezige plattegrond en anders handmatig. Let op! Wij vragen zoveel mogelijk informatie over de ruimte en materialen tijdens de offerte, zodat wij zo snel mogelijk effectief aan de slag kunnen gaan.

Stap 1

Vooraf worden de ruimtes geobserveerd en geïnspecteerd.

Benelux Cleaning Services gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Lees meer

Chat openen